БВ Инженеринг-ги избра победниците од литературниот конкурс „Битола во срце те носиме“

Bv Business Group како општествено одговорна компанија, по повод одбележување на 4ти Ноември- Роденденот на нашата Битола, за прв пат организираше литературен конкурс на тема – “Битола, во срце те носиме”.

Повеќе “БВ Инженеринг-ги избра победниците од литературниот конкурс „Битола во срце те носиме“”

БВ Инженеринг – Го одбележуваме Меѓународниот ден на градежниците!

Го одбележуваме – Меѓународниот ден на градежниците

Во пресрет на “Меѓународниот ден на градежниците”, ден кој ја слави генијалноста, посветеноста и извонредноста на оние кои го обликуваат нашиот свет преку изградбата, возбудени сме да ви донесеме специјалната серија интервјуа. Оваа година, нашиот тим во името на компанијата БВ Инженеринг е горд што ве запознава со брилијантните умови и посветените поединци кои беа во првите редови на нашето градежно патување повеќе од две децении.

Повеќе “БВ Инженеринг – Го одбележуваме Меѓународниот ден на градежниците!”

Реконструкцијата на 7 улици во рекордно време од 7 денови – дело на “БВ инженеринг“ (фото + видео)

Градежната компанија со седиште во Битола, “БВ инженеринг“ во пресрет на Празникот на трудот сподели со јавноста како се работи ефективно. Нивната оператива ја заврши реконструкцијата на 7 улици во рекордно време од 7 денови.

Повеќе “Реконструкцијата на 7 улици во рекордно време од 7 денови – дело на “БВ инженеринг“ (фото + видео)”

Донации на “БВ инженеринг“ за народната кујна во Битола

Битолската компанија која успешно работи во градежниот сектор веќе 20 години, оваа година по повод својот јубилеј, одлучи секој месец да донира одредена количина на оброци за Народната кујна во Битола. Оваа хумана акција е направена за социјално ранливите категории кои се евидентирани во Народната кујна и на кои им е потребен оброк.

Повеќе “Донации на “БВ инженеринг“ за народната кујна во Битола”

“БВ инженеринг“ одбележа 20 годишен јубилеј под слоганот “Заедно ја градиме Вашата визија“ (фотогалерија)

“Заедно ја градиме Вашата визија“ – слоган кој стана синоним една компанија, која и тогаш кога започнуваше пред точно 20 години веруваше во иднината, а и денес кога прослави две децении постоење, што е само потврда дека вистински ја граделе визијата на бројни личности, семејства и комапнии. Позади нив се капитални објекти и инвестиции кои се симбол на едно време.

Повеќе ““БВ инженеринг“ одбележа 20 годишен јубилеј под слоганот “Заедно ја градиме Вашата визија“ (фотогалерија)”