Новости

Производство на челични конструкции

Вторник, 16/06/2020 - 17:26 -- milena

БВ Инженеринг ги информира своите клиенти и сите други заинтересирани физички и правни лица дека започна со производство на челични конструкции. За таа цел беа набавени соодветни машини и се екипира група на стручни професионалци.

Македонски