БВ Инженеринг стана дистрибутер на познати брендови

Недела, 07/05/2017 - 21:36 -- milena

Ни претставува особена чест и задоволство да ве известиме дека нашата компанија стана дистрибутер на познатиот бренд од областа на градешништвото, Mapei , а исто така и на дел од асортиманот на производи од групацијата Saint Gobain, како што се: Weber, Rigips i Isover.

За подетални информации околу производите и дистрибуцијата ве молиме обратете се на:
Лице за контакт: Марија Филиповска
моб: 070 373 802
mail: marija.filipovska@bving.mk

Македонски